GDPR - Protectia datelor

În orice moment aveți opțiunea de a șterge informațiile personale din acest sistem prin doar câteva clic-uri.
Dacă decideți să faceți acest lucru, mergeți în Contul meu > Delete my personal info > clic pe DELETE MY PERSONAL INFO
Sistemul va șterge următoarele informații:
- Prenume
- Nume de familie
- Sex
- Adresa e-mail
- Data nașterii
- Adresa IP
- Adresa de livrare și adresa de facturare
- Fișierele tip log de comunicație
Sistemul va păstra tranzacțiile cum ar fi comenzile, lista de dorințe (wishlist) precum și istoricul tranzacțiilor. Sistemul vă va emite un token pe care-l puteți folosi pentru a reactiva contul, dacă veți dori acest lucru.

Newsletter-ul

newsletter.content
back to top